Dette er våre favoritt-overraskelser fra E3 sin historie

Vi gjør det vi er best til i ukas Rad Crew, og går tilbake i tid.

27. mai 2021 22:01

(PressFire.no): E3 er julaften og bursdag samtidig for oss som er interessert i spill, og selv om messas relevans ikke er så stor som den pleide å være er det fremdeles nesten garantert å komme flere spennende overraskelser selv på årets koronavennlige digitale messe.

I ukas episode går vi tilbake i tid og finner frem noen av de største overraskelsene E3 har bydd på gjennom tidene. Noen av dem er positive, andre kanskje ikke fullt så positive i etterkant - men like fullt sjokkerende.

Men vi har såklart en nyhetsrunde også, der vi snakker om THQ Nordic sin gjenoppliving av det gamle studioet Free Radical som blant annet er kjent for «Timesplitters»-spillene. Hvis THQ Nordic var en RPG-klasse så hadde det vært necromancer, eller hva?

Vi prater også litt om CRPGer - med utgangspunkt i «Wasteland 3» - og hva som gjør at noen moderne spill i den sjangeren fungerer, mens andre er litt vanskeligere å komme inn i. Igjen må vi trekke frem «Baldur's Gate 3» som virker ekstremt lovende.

Kos dere med 2 timers-episode, så er vi tilbake neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3