Dette er spillene som får oss til å lengte etter sommeren

Nok av denne vinteren nå. Her er ukas Rad Crew podcast!

1. mars 2018 14:26

(PressFire.no): Nå får det være nok. Jeg vet det er ganske ur-norsk å klage på været, men kom an. Dette er en vits. Vi satt og frøs i studio denne uka, så vi laget en Topp 5-liste over spill som gir oss den beste sommerfølelsen. Og ja, «Super Mario Sunshine» er høyt på den lista, sammen med et par andre retro-klassikere.

Ubisoft har begynt å sensurere historiske statuer i «Assassin's Creed Origins» og vi lurer litt på om ESRB-reglene er litt vel rigide når det ikke er rom for å vise gamle kunstverk som tilfeldigvis fremstiller nakne mennesker. Mer om dette i nyhetssegmentet!

Vi snakker også om at Nintendo Switch har blitt kanskje det fremste spillet å spille retro-arkadespill, spesielt de som hører til den gamle NEO-GEO maskinvaren. Det finnes flere dusin NEO-GEO spill på maskinen, og vi har blant annet kost oss med golfklassikeren «Neo Turf Masters».

Ellers: Det er trøbbel i Konami (what else is new?) og vi klarer ikke la være å plukke i den saftige historien om utviklerne som har lagt igjen en hemmelig beskjed i «Metal Gear Survive» som definitivt indikerer at ikke alt er fryd og gammen hos den en gang så store japanske utgiveren.

Vi hører også fra lytterne som deler sine beste tips til hvordan du kan overbevise ikke-spillinteresserte folk til å prøve ut noen spill og kanskje få dem hekta!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3