Dette er Rad Crew sine favorittspill fra 2018

Du vet hvilken tid det er. Det er årets spill-tid.

10. januar 2019 10:47

(PressFire.no): Som vanlig deler vi prosessen bak vår året spill-kåring i podcast-format! Underveis får vi også høre fra noen av norges mest elskede spillpersonligheter, deriblant Rune Fjeld Olsen, som også deler sine favoritter fra året som gikk.

Årets beste spill: «The Return of the Obra Dinn»

Vil du føle deg som Sherlock Holmes eller Hercule Poirot? Da er du heldig: Lucas Pope, spillskaperen bak «Papers, Please» har laget kanskje det beste detektiv-spillet noensinne. 

Som forsikringsagent tidlig på 1800-tallet, med en magisk amulett for hånden prøver du å resonnere deg frem til hva som skjedde ombord på skipet «Obra Dinn» som kom tilbake uten noe mannskap etter å ha vært savnet i fem år. 

De fire andre:

«Red Dead Redemption 2»

Vilt, vakkert, og overraskende meditativt. Rockstar tok oss med tilbake til naturen og lot oss skru ned tempoet litt. Samtidig forteller spillet en rivende fortelling om en av de siste lovløse bandene i det ville vesten.

«Marvel’s Spider-Man»

Vi elsket hvordan dette spillet ga oss nye varianter av kjente og kjære helter og skurker, og de vanvittig gode kontrollene gjorde det lett å faktisk føle seg som Spider-Man. Den episode slåsskampen på Riker’s Island glemmer vi neppe med det første.

«God of War»

«Hitman 2»

Jaggu har ikke IO Interactive klart å forbedre omtrent alt fra det 2016-spillet, og gitt oss uendelig av kreative valgmuligheter å kverke folk på. Vi må også nevne stemmeskuespill og manus som gir liv til Agent 47 på en minneverdig måte, der han kommenterer tørrvittig på alt som skjer.

Vi er tilbake neste uke med en ny episode av Rad Crew, og da starter den nye sesongen for alvor! Hvis du vil være med å henge på opptaket kan du komme innom GRATIS på Klepp Bibliotek, tirsdag 15.januar kl 18, da vi gjør en liveversjon av showet denne gangen.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3