Dette er ikke vanlige spill-zombier

Men det betyr ikke at de ikke vil spise hjernen din likevel.

20. oktober 2016 10:13

(PressFire.no): Vi har vært innom spøkelser og varulver, og nå er det zombiene sin tur. Men vent! Dette er ikke vanlige zombier i George Romero-forstand.

De går riktignok i flokk, og de vil definitivt spise hjernen din, men de er ikke zombier slik vi kjenner dem til vanlig.

Vi snakker altså om de beste spillzombiene som egentlig ikke er zombier, og hvem kan vel glemme de forferdelige Las Plagas i «Resident Evil 4»? Sov søtt!

«Duke Nukem 3D World Tour» er også et tema, et spill som byr på noe så sjeldent som splitter nye brett laget av noen av de opprinnelige utviklerne. Og vet du hva? Det er kanskje ikke noe «Doom», men det er jammen bedre enn «Forever»! Det er faktisk litt artig å spille «Duke» igjen, og gameplayet er fremdeles ganske moro.  

Et annet spill vi diskuterer i ukas episode er «WWE2K17». Og vi vet hva du tenker: wrestling er ikke ekte. Det vet folka bak dette spillet også, og de har endelig begynt å bevege serien i en retning der seier og tap betyr mindre, og det er mer fokus på å ha det gøy med kampene. Måten å «vinne» på er å spille kreativt, variere hvilke angrep du bruker, og lage et underholdende show. I tillegg byr spillet på ganske bra digitale versjoner av alle dine favoritt-wrestlere. 

Rockstar drev og tweeta ut kryptiske bilder før de gikk rett ut og annonserte det alle visste kom: «Red Dead Redemption 2». Å si at vi gleder oss er en underdrivelse: Stian har allerede begynt å pusse cowboy-bootsene han har på seg mens han spiller. Får vi et gjensyn med John Marston? Blir det en prequel eller en oppfølger? Vi vil vite mer! 

Andre nyheter vi omtaler inkluderer at Razer har kjøpt THX (hæ?) og at det etterlengtede «Cuphead» er utsatt enda en gang. Snufs. 

Nå kan dere forresten ringe oss! Vår Skype er «radcrew» og den kan du ringe døgnet rundt. Da når du vår telefonsvarer, og vi håper på enda flere innringere til neste ukes spørsmål, som er:

Hva er ditt beste minne fra «Skyrim» eller «Elder Scrolls»?

00:00 Topp 5 zombier som ikke er zombier

37:00 Nyheter

56:00 Ukens utgivelser pluss «WWE2K17» og «Duke Nukem»

51:30 «Mafia III»

1:22:00 Ukens spørsmål m/telefonsvarer

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3