Dette er de beste spilldinosaurene

En definitiv liste. Her er ukas Rad Crew-episode.

3. desember 2021 17:43

(PressFire.no): Du har sett sikkert sett andre lister over spilldinosaurer, men dette er den eneste du trenger. Vi har sett på dinosaurer i spill opp gjennom tidene og ved hjelp av topphemmelige algoritmer og metodikk kommet frem til det som er den definitive Topp 5-listen over spilldinosaurer.

Finner du ikke favoritten din der? Synd! Men heldigvis har vi annet innhold i ukas episode av Rad Crew. Blant annet ble vi veldig overrasket over at «Kingdoms of Amalur» vender tilbake i stor stil, med en ny ekspansjon og nykomponert musikk av Grant Kirkhope.

Pluss: «Chrono Cross» kommer tilbake? Kanskje? Har spillerne der ute den nostalgien og kjennskapen til spillet som trengs for at det skal være verdt å gjenopplive det? Det er en litt glemt oppfølger til «Chrono Trigger» som kanskje best huskes for musikken sin mer enn spillet. Uansett, det kan bli spennende hvis det faktisk nå kommer en remake.

Vi går også inn i en diskusjon om Chris Roberts liv og virke. Hvem er Chris Roberts, spør du? Han er mannen bak «Wing Commander» (både spillene og dessverre også den tragisk dårlige 1999-kinofilmen). Vi venter i spenning på enspillerkampanjen til «Star Citizen» og lurer på når vi faktisk får høre noe mer håndfast om den.

Nyt denne litt kortere stemme med hes og fæl forkjølelsesstemme fra min side, så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3