Det må bli enklere å angre på online spillkjøp

Spillrevyen tar debatten.

26. april 2021 10:01

(PressFire.no): Det går stort sett fint hvis du kjøper spill fra Steam, Epic eller GOG. Men hvorfor er det så vanskelig å få pengene tilbake fra Sony, Nintendo og Microsoft?

Spillbransjen ser helst at du kjøper fullprisspill, men uten en demo eller muligheten til å angre på kjøpene velger mange å vente på tilbud. Nylig ble det sterke reaksjoner da tidligere «Days Gone»-utvikler John Garvin sa at folk ikke kan klage på manglende oppfølgere til spill hvis de ikke selv betalte fullpris.

I ukens episode av Spillrevyen snakker Jon Cato Lorentzen og Lars Richard Olsen om nettopp dette, og ber om at også konsollspillere kan angre på kjøp - noe de som bruker Steam, Epic Game store og GOG allerede kan gjøre i dag.

Sammen med flere spillnyheter får du også tips om gode spillkommentatorer. og oversikten over de mest spennende spillutgivelsene denne uken.

Denne podkasten lages i samarbeid med Pressfire. Støtt norske spillmedier, noe du blant annet kan gjøre med både Spillrevyen og PressFire på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3