- Det er så mye å oppdage i «Subnautica»!

Vi snakker om en juvel av et overlevelsesspill i ukas episode av Rad Crew

15. februar 2018 17:11

(PressFire.no): Veldig få spill har gode undervannsnivåer, så hvorfor er dette spillet som i sin helhet foregår under vann, så utrolig moro?

Mye av det skyldes nok at «Subnautica» sitt hav er en glede å navigere, yrende av liv og stappfullt av mysterier å oppdage. Det er både vakkert og skummelt, akkurat som havet skal være, og har en herlig stilisert look i samme ånd som «Overwatch» og Pixar-filmer. 

Legg på et strømlinjeformet crafting-system og du har dusinvis av timer med overlevelsmoro foran deg. Hør oss snakke om spillet i ukas episode!

Ukas Topp 5 liste handler som spill med interessante eller teite forkortelser i tittelen. Husker du hva «Tom Clancy's H.A.W.X.» står for? Ikke vi heller, men vi oppdager de beste og verste forkortelsene på nytt i denne episoden.

«Blood Bowl 2» har vært ute en god stund nå, men vi har plukka det opp igjen for å nyte litt ultravoldelig fantasy-fotball («fantasy» i betydning J.R.R. Tolkien, ikke online-veddemål), kanskje fordi vi ble litt inspirert av Superbowl som nettopp gikk av stabelen. Orker og alver er perfekte fotballfiender!

Til slutt spurte vi lytterne våre om hvilke snikespill de liker best, og det var faktisk mande andre svar enn «Metal Gear» og «Splinter Cell»!  Tro det eller ei. Tilbake neste uke, dudes og dudettes!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3