- Det er plass til både «Fortnite Battle Royale» og «PUBG»!

Her er ukas Rad Crew-podcast.

11. januar 2018 11:25

(PressFire.no): Et nytt år er over oss, og vi starter den første ordentlige episoden med å oppsummere de fem spillene vi gleder oss mest til frem til sommeren!  

Men før det: vi snakkker «Fortnite Battle Royale», «PUBG» og forskjellene mellom dem etter å ha registrert litt vennlig (og mindre vennlig) rivalisering på nettet mellom spillere av de to spillene.

Vi mener det må være plass til to spill i samme sjanger, spesielt når fokuset er så forskjellig i begge. Begge spillene har gitt oss plenty med artige øyeblikk, og byggingen i «Fortnite» gir spillet en annen dimensjon.

Are har spilt «Hollow Knight» og forteller om hvorvidt det klarer å lindre «Metroid»-kløen hans. Vi mener han burde prøvd en salve, men hver sin smak. Vi kommer også innom det fascinerende  strategispillet «They Are Billions» der du må forsvare landsbyen din fra zombie-hordene.

CES-messa er i full sving, og vi snakker nye HTC Vive, robotstrippere og mye annet moro fra den største elektronikkmessa i verden. Hui hvor det går! 

Til slutt deler lytterne sine gaming-nyttårsforsetter med oss. Hvor mange tror du handla om Steam-bakkatalogen til folk? 

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3