- Det er dette du kjøper PS5 for

«Demon's Souls» er sakene sine det. Her er ukas episode av Rad Crew-podcasten!

3. desember 2020 16:48

(PressFire.no): Da vår egen Vegar som den usannsynlig heldige zoomer-heldiggrisen han er hadde klart å få tak i en splitter ny PS5, så var det bare et spørsmål om tid før vi fikk ham på showet til å snakke om kanskje verdens første «ordentlige» next-gen konsollspill, remaken av 2009 kult-hiten «Demon's Souls».

Skal vi tro Vegar er det en tour-de-force som står soleklart som det beste salgsargumentet akkurat nå for å skaffe seg en PS5. Da er det jo synd at det ikke finnes maskinvare å oppdrive i butikkene noe sted, men det er en annen ting!

I ukas episode snakker vi også om «Hyrule Warriors: Age of Calamity» som er et imponerende og gøyalt spill i «Dynasty Warriors» tradisjon - men som likevel klarer å føles som et skikkelig «Zelda».

Da er det ekstra skuffende å konstatere at spillets tekniske problemer er av såpass alvorlig art at flere vil nok la seg irritere av den konstant ujevne bildeoppdateringen. Den har i alle fall plaget meg veldig, og jeg er ikke spesielt kresen på sånt til å begynne med!

I tillegg til nyhetene tar vi også for oss det rett og slett fenomenale slåssespillet «Streets of Rage 4», et spill som respekterer fortiden samtidig som det fornyer hele beat-em-up-sjangeren på mesterlig vis.

Nyt ukas episode så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3