- Det er «definitivt» en versjon av spillet, men er det den «definitive» versjonen?

«Dragon Quest XI» sin grafiske nedgradering er litt skuffende. Dette og flere «Cyberpunk 2077»-kontroverser i ukas episode.

23. desember 2020 13:56

God jul fra alle oss i Rad Crew-podcasten! Nå nærmer vi oss 10 årsjubileum for dette showet og vi takker alle som har vært med på reisen så langt.

I ukas episode (som er årets siste) er det Yngvil sin tur til å dele sine favoritter fra konsollgenerasjonen som gikk. I tur og orden skal nemlig alle i redaksjonen dele sine egne favoritter, så det blir spennende.

Vi snakker også litt de siste kontroversene rundt «Cyberpunk 2077», og om fjorårets fantastiske «Jedi Fallen Order» som nå er inkludert i Gamepass på Xbox.

Men før det: En nærmere titt på «Dragon Quest XI S Definitive Edition», som i tillegg til å være en munnfull fremdeles er et helt nydelig JRPG med noen litt skuffende tekniske valg av utviklerne. Du kan kanskje si at det «definitivt» er en versjon av spillet!

Snakkes på nyåret!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3