- Det eneste skrekkspillet jeg måtte slutte å spille

Det er oktober, og vi snakker om skrekk i ukas Rad Crew-podcast.

6. oktober 2022 12:10

(PressFire.no): Jeg har faktisk ganske høy toleranse for horror, både i spill og film. Men det er et spill jeg måtte legge fra meg, og det er «Amnesia: The Dark Descent».

I ukas episode snakker vi bl.a. om det fryktinngytende spillet, og fire andre i ukas Topp 5-liste over spill som tester toleransegrensene dine for det makabre og grusomme.

Spillene på lista har alle til felles at de har et innebygd «sanity meter» som er en mekanikk hvor hovedpersonens mentaltilstand blir negativt påvirket over tid, og det skaper problemer for spilleren. Noen som husker «Eternal Darkness» på Gamecube?

Pluss: Vi diskuterer om Sony lager for mange remakes, og vi har førsteinntrykk av  «Valkyrie Elysium», et spill som gir oss Playstation 2-vibber – ikke nødvendigvis på en negativ måte.

I tillegg snakker vi om de nye annonserte prosjektene til CD Projekt Red, og hva det kan bety for fremtiden til både «The Witcher» og «Cyberpunk 2077».

Ha en spooky helg, så snakkes vi neste uke med mer Rad Crew!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3