- Det beste «Smash» hittil

Men vi har en del å pirke på likevel i ukas episode av Rad Crew-podcasten.

20. desember 2018 12:09

(PressFire.no): Ah, «Smash Bros» er tilbake og med seg bringer det enda flere figurer, enda flere baner, og leverer det som er på de aller fleste måter det beste spillet i serien. Men, og det er noen «men» der, det er ikke alt som er helt slik vi skulle ønsket det.

Selv om sofaspillingen er bedre enn noensinne er det definitivt et stykke igjen å gå på nettmodusene. Og spillet har en del finurligheter som vi fremdeles trenger å bli vant med. Hør episoden for å finne ut hva mer vi har å si om dette utrolig gøyale slåssespillet.

Vi besøker også «Octopath Traveller» igjen og reflekterer over hvor bra førsteinntrykk det gjør, og hvordan det førsteinntrykket egentlig ikke klarer å holde seg gående veldig lenge. Det blekner litt i forhold til spill som «Bravely Default» som prøvde på mange av de samme triksene. Vi prater med om det på showet! 

Neste episode den 10. januar tar vi for oss de beste spillene fra 2018, men først: Hva var de beste spilloverraskelsene i år? Vi syns i alle fall «A Way Out» var et av dem, og vi har fire til å oppsummerer i ukas Topp 5-liste.  

Vi snakker også om brettspill denne gangen! Stian har spilt det artige nye «Star Wars Legion» som er et miniatyrspill ala «Warhammer», med figurer man setter sammen og maler. Han forklarer hva greia er, og det høres jo unektelig ut som et veldig kult spill. Problemet er at jeg allerede har kjøpt et Warhammer starter-set! 

Vi bruker også litt tid på å reflektere over JRPGer fra forrige generasjon, spesifikt de fra utvikleren Tri-Ace som har vært veldig ymse. Nå er nyutgaven av «Resonance of Fate», og jeg prøver mitt beste å forklare kampsystemet i spillet til de andre vertene.

Vi sees tidlig på nyåret. God jul!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3