- Det beste bilspillet

Stian er begeistra for «Forza Horizon 4» i ukas Rad Crew podcast

4. oktober 2018 17:45

(PressFire.no): Om det blir en hard Brexit eller ikke vites ikke i skrivende stund, men mens den skjebnesvangre datoen nærmer seg med stormskritt kommer det siste «Forza Horizon 4», som er satt i Storbritannia denne gangen.

Stian har testa spillet og syns det ligger an til å være det beste bilspillet han har spilt, verken mer eller mindre. Og det overrasker oss jo egentlig ikke, ettersom vi også syntes at forgjengeren var det beste bilspillet opp til det punktet. Det er en serie som går fra høyde til høyde.

Serien har mestret balansen mellom arkadekjøring og sim-kjøring og er rett og slett den mest tilgjengelige og artigste på markedet. Den sanne arvtageren etter «Burnout: Paradise.» Hør episoden for å finne ut mer om hva Stian syntes om «Forza Horizon 4». 

Vi sparker også i gang oktober med månedens første halloween-relaterte Topp 5-liste, der vi snakker om de fem beste motorsagene i spillhistorien! Vroom vroom! Rip and tear!

Are har som vanlig en rekke nyheter på lur, blant annet snakker vi om dramaet rundt rettighetene til «The Witcher»-serien, nedleggelsen av «Warhawk» og «Drawn to Death» og alle pornosøkene etter den ugudelige hybriden «Bowsette», som fortsetter med full styrke. 

Pluss: Jeg er fremdeles hekta på Warhammer og det har begynt å ødelegge for spilletiden hans forøvrig. Hva skal skje med Rad Crew som følge av dette?

God natt!

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3