Derfor snubler «Atomic Heart» allerede i startgropa

Vi diskuterer en skuffende «Bioshock»-klone i ukas Rad Crew-episode.

2. mars 2023 16:55

(PressFire.no): «Atomic Heart» så lenge ganske lovende ut, og åpner faktisk ganske sterkt. Men det tar ikke lang tid før den irriterende hovedpersonen, det dårlige manuset (og folk klager på «Forspoken», som er Shakespeare i forhold!) og den middelmådige skytinga til sammen blir for mye å tåle.

I ukas episode diskuterer vi hvor «Atomic Heart» går feil, og hvordan det tar et veldig interessant premiss og nærmest totalt sløser det bort. For det er premisset som drar deg inn - et teknologisk overlegent Sovjetunionen med AI, roboter og romalder-teknologi der noe viser seg å være galt i paradis? Det burde jo være knall!

Vi går også tilbake til 2000-tallet i ukas episode for å ta en titt på det som den tiden ble kalt «Halo-killere», andre spillutgiveres forsøk på å lage et spill som kunne hamle opp med Microsoft sitt massivt populære «Halo» på den tida.

I tillegg tar vi såklart for oss nyhetene, litt mer «Dead Space» remake og «Hogwart's Legacy».

Snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3