Derfor må alle VR-eiere sjekke ut «Boneworks»

Rett og slett et veldig artig actionspill. Her er ukas Rad Crew podcast!

12. mars 2020 13:55

(PressFire.no): Verken regn, storm, solskinn, hagl, eller koronavirus kan stoppe Rad Crew-toget, i alle fall inntil ny beskjed er gitt! Vi er tilbake med en ny episode der vi blant annet snakker om VR-spillet «Boneworks» som har imponert vår egen Are Ness Fløgstad - etter at han skaffet seg et Vive Cosmos headset.

Nå er han riktignok i ferd med å bytte ut sitt Vive-headset til fordel for et Oculus Rift S, så hør episoden for mer omtale av Vive Cosmos og hva som ikke helt funker for Are med det produktet.

Yngvil på sin side er 60 timer dypt ned i «Fire Emblem: Three Houses» og forteller oss om et spill som virker som det krysser «Persona» med «Harry Potter» på ganske vellykket vis.

I ukas Topp 5 snakker vi forresten om de plattformspillheltene som ikke har fått oppmerksomheten de fortjener. Sonic, Mario, dette er figurer som alle kjenner, og som har høstet mye heder og ære oppigjennom. Men denne gangen tar vi for oss Topp 5 plattformhelter som verken kommer fra Nintendo eller Sega!   

Og til slutt: Den følelsen du får når du trodde pc-en din var ødelagt for godt men du klarer å redde den likevel, og jeg vurderer å kjøpe meg en Sega Saturn (burde jeg?). Dette og mye mer i ukas episode av Rad Crew!  

Håper dere liker ukas episode, så sees vi om ei uke hvis apokalypsen ikke allerede er over oss.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3