Derfor knipser «New Pokemon Snap» seg inn i hjertene våre

Vi snakker også om «Mass Effect Legendary» i ukas show, og her er det!

20. mai 2021 17:55

(PressFire.no): I ukas episode er vi ganske fokusert på foto (tok du an?), i og med at vi snakker (og skryter av) «New Pokemon Snap», i tillegg til at vi tar for oss en Topp 5-liste med fem andre spill der du tar bilder av ting. Det var overraskende vanskelig å velge bare fem, for det er en spillmekanikk mange har gjort bra ting med.

Men tilbake til «New Pokemon Snap», som allerede har overgått originalen i salgstall. Det er et herlig spill, og akkurat den hjerne-detoxen jeg tror mange har et behov for nå. Det var dessuten moro å dele erfaringer og tips med hverandre i denne episoden siden vi er tre stykk som har spilt det.

Og så - «Mass Effect Legendary Edition» er ute. Jeg var skeptisk, men hadde jeg grunn til det? Tross mine kompliserte følelser for serien så er det et herlig gjensyn med et veldig oppfinnsomt univers fylt av minneverdige karakterer.

I tillegg tar vi også for oss nyhetene fra uka som gikk, og spekulerer litt i når etterlengtede «Starfield» faktisk kommer ut. Blir det allerede i år? Sannsynligvis ikke, men det er lov å håpe.

Nyt showet, så snakkes vi neste uke! Takk til våre premium-og Patreon backers som gjør showet mulig.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3