Derfor er tiden moden for «Switch Pro»

Men blir det mulig å få tak i en?

3. juni 2021 16:11

(PressFire.no): Vi titter inn i krystallkula i ukas episode av Rad Crew for å spå hva vi tror kommer til å bli annonsert i de ulike E3-relaterte presentasjonene til Nintendo, Microsoft, og andre. En av tingene vi er veldig spent på å se mer av er den mye omtalte, men ikke annonserte, «Switch Pro». 

Endelig en litt kraftigere versjon av Nintendos konsoll som gjør at spill ser OK ut på moderne 4K-TVer! Men så er spørsmålet? Blir den mulig å få tak i, eller blir det PS5 / Series X-situasjon? Vi frykter så klart at chipmangelen vil gjelde også Nintendo. 

Uansett, det var gøy å spekulere om hva vi tror kommer av nyheter de de neste par ukene. I tillegg har to av oss spilt hai-simulatoren «Maneater» og vi syns vel i grunn den er mer enn verdt å sjekke ut på Gamepass-tjenesten til Microsoft. Det har humor, det har action, det har turister som løper for livet - hva mer ønsker du deg?

Pluss: Vi snakker Mechwarrior 5, og det ekstremt rare og ganske søte RPG-et «Miitopia» som er verdt å sjekke ut hvis du vil ha et familievennlig rollespill som bruker Mii-figurene på ganske kreative og overraskende måter.

Nyt showet så snakkes vi neste uke!


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3