Derfor er Odin noe av det beste med «God of War Ragnarök»

Vi snakker om mannen med ett øye i ukas episode av Rad Crew.

17. november 2022 13:28

(PressFire.no): Det er noe betryggende over det at Sony fremdeles pumper ut høykvalitets enspillerspill som «God of War Ragnarök». I ukas episode deler Are og Stian sine inntrykk om spillet så langt, og vi snakker om måten Sony har skapt sin egen type «prestisjespill».

Noe av det kuleste med det nye spillet er karakteriseringa av Thor og Odin, noe vi kommer inn på i ukas episode av Rad Crew.

Vi snakker også om «Gotham Knights», et spill som jeg syns er vanskelig å mislike til tross for at det er ganske røft i kantene og ganske langt unna kvaliteten til «Arkham»-spillene. Jeg spekulerer i episoden på om enkelte av de «Arkham»-aktige elementene ble lagt til sent i utviklingen.

Vi får også besøk av den eminente gameren Christine Marie Jentoft som kommer for å snakke om pride-tog i «Call of Duty» samt hennes nyoppdagete kjærlighet for «Farming Simulator 22».

Komponist Mick Gordon sin konflikt med iD Software om musikken i «Doom Eternal» er også diskusjonstema, noe som også penser oss innpå en lignende sak: Sarah Schachner som slutter som komponist i «Call of Duty». Hva er det med all den offentlige skittentøysvasken i år?

I ukas Topp 5-liste tar vi for oss spillene som mest tydelig har latt seg inspirere av James Bond-franchisen, det være seg «Superhot» eller «No One Lives Forever».

Kos dere så snakkes vi neste uke! Støtt oss gjerne på Patreon.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3