Derfor er lydsporet den største stjerna i «A Plague Tale»

Vi snakker om Asobo sitt nye spill i ukas Rad Crew-podcast.

20. oktober 2022 11:38

(PressFire.no): Lydspor og musikk i spill er nært beslektet med filmmusikk og lydeffekter i film, men det er likevel noen forskjeller. Interaktiveten i spill gjør at spillmusikk må ta høyde til mange flere variabler.

Dette er noe komponist Olivier Deriviere forstår veldig godt, og «A Plague Tale: Requiem» har et av de mest imponerende lydsporene vi har hørt i et spill på mange år. Hør hvorfor i ukas episode!

Vi diskuterer også «Bayonetta 3»-kontroversene. Da stemmen til Bayonetta i de to første spillene, Hellena Taylor, tweetet at hun ble erstattet fordi tilbudet hun mottok var en fornærmelse, flommet det inn av støttemeldinger. Siden har det kommet mer informasjon som tyder på at ting ikke er så sort-hvitt.

I ukas Topp 5-liste snakker vi om de merkeligste plattformene du kan spille «Doom» på. Du vil simpelt hen ikke TRU hvor nokon kunne «Doom».

Herman forteller også om det svært interessante roguelike-spillet «Slice and Dice», som fort kan bli årets store mobil-overraskelse. Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Støtt Rad Crew på Patreon hvis du liker showet!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3