Derfor er «Final Fantasy Origin»-demoen mer lovende enn traileren

«Stranger of Paradise Final Fantasy Origin» er en munnfull, men spillet virker lovende.

24. juni 2021 13:51

(PressFire.no): «Stranger of Paradise» er en slags hybrid av «Final Fantasy» og «Nioh» fra skaperne av sistnevnte og viste seg ikke fra sin beste side på E3. Men nå har vi testa demoen på PS5 og det er mer å like enn det vi frykta. Spillet virker ganske lovende, faktisk! Hør episoden for alle detaljene.

Vi har også bitt i det sure eplet og innsett at det neppe blir så mye ferie i år heller, så derfor har vi i ukas Topp 5-liste oppsummert de beste virtuelle feriestedene som spillsjangeren kan by på. Hva med en tur til vakre Kyrat fra «Far Cry 4»? Eller mai tai-drinker i «Green Hill Zone»?

Stian i redaksjonen har oppdaget «Outer Wilds», det absolutt beste spillet som begynner på «Outer W...». Han ble forhekset av spillet sin tidsloop-gimmick og satt oppe til langt på natt for å nøste opp i alle mysteriene som det byr på.

Pluss: Har «Borderlands»-serien nådd sitt potensial, eller har Gearbox tilgode å lage det fullkomne spillet? Vi mener de fremdeles har tilgode å lage definitive spillet i serien, men kanskje det spillet nettopp blir nylig annonserte «Wonderlands»? 


Nyt ukas episode så snakkes vi! 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3