Derfor er «Doom Eternal» og «Animal Crossing» spillene vi trenger nå

Ikke bare et meme! Her er ukas Rad Crew-podcast

27. mars 2020 02:57

(PressFire.no): Vi bruker mye tid på både «Animal Crossing: New Horizons» og «Doom Eternal» i denne episoden. Og vet du hva, de spillene utfyller hverandre perfekt. Så kan du legge til det faktum at verden trenger både å slippe ut litt aggresjon på grunn av all denne innesitting, samt gjøre jevnlige besøk til en supersøt zen-hage i «Animal Crossing».

Vi spekulerer dog i om «Doom Eternal» muligens kan ha lesset et system for mye oppå stabelen av systemer som er blitt introdusert i dette nye spillet. Noe av det som gjorde 2016-spillet så fantastisk var hvor enkelt, men brutalt og herlig det var. «Doom Eternal» er et annet beist, men vi liker det også. Hør ukas episode for å finne ut mer om hva vi synes om det!

Også har du «Animal Crossing» da. Vi er ennå tidlig i spillets levetid, men omtrent hele redaksjonen i Rad Crew har falt hodestups for det. For et nydelig spill. For et zen spill. Et spill som tilsynelatende går imot all den måloppnåelsen, stresset og mestringen som mange spill er basert på - og vi elsker det. 

Hvordan kan det være så fascinerende å plante trær, høste frukt, dekorere stua si, og gjøre ørten andre hverdagslige gjøremål uten noe press overhode? Uansett - Nintendo sin timing, som såklart er helt utilsiktet siden ingen kunne forutsi situasjonen verden befinner seg i, kunne ikke vært bedre.

Pluss: Buffe eldre menn i spill! Det er mange av dem, og vi oppsummerer de fem beste. Alle elsker jo Heihachi (unntatt hans egen sønn, kanskje). Hva er kilden til at de holder seg så godt?

PS: Rad Crew vil selvfølgelig fortsette som før, og det jobbes med å skaffe nødvendig utstyr slik at alle kan ta opp lokalt i denne litt utfordrende tiden! Vi ber om tålmodighet for enkelte tekniske utfordringer mens vi tilpasser oss, inkludert ujevn lyd her og der. Så fort vi kan være tilbake samlet i studio, vil vi såklart gjøre det.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3