Derfor er det bra at Sony snur

Playstation-katalogen er spillhistorie og ikke noe du bare kan skru av tilgangen til.

23. april 2021 11:25

(Rad Crew: Det var nære på, men heldigvis hørte Sony på fansen og skal altså ikke stenge ned Playstation 3 og Vita-butikkene sine - i alle fall ikke i overskuelig fremtid. Og det er flott, for det er snakk om en ganske rikholdig samling av spill som ville gått tapt, kanskje for alltid.

Så kan en jo lure på hva som fikk Sony til å vurdere å gå til det steget i utgangspunktet, men det er supert at de nå snur! Vi snakker litt om det i ukas episode, naturligvis.

Pluss: Amazon sin spillsatsing er en katastrofe. Med kanselleringen av «Ringenes Herre»-MMOet er det enda en dårlig nyhet for Amazon som rett og slett ikke har fått til denne spillgreia overhode. Noe som er litt rart siden de også eier Twitch og har alle forutsetninger for å lykkes.

Vi snakker også om nyeste «Oddworld» som Are liker ganske godt så langt, selv om det kanskje føles litt som om det kommer fra en svunnen tid. Men det er kanskje litt av appellen til de spillene?

Kos dere med ukas show, så snakkes vi!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3