Derfor er «Catherine: Full Body» voksen tematikk gjort riktig

Gjengen bak «Persona» blander det hverdagslige med det fantastiske.

10. september 2021 16:23

(PressFire.no): «Catherine: Full Body» er et spill som kombinerer puslespill med det såkalte «visual novel» konseptet. På ettermiddagen henger hovedpersonen med venner på pub-en, men om natten må han delta i et dødelig puslespill der han faller til døden hvis han ikke klarer å dra på plass de rette blokkene i tide.

Det er omtrent like bananas som det høres ut. Men det som gjør «Catherine Full Body», en spesialversjon av 2013-spillet «Catherine», virkelig fascinerende er hvordan det takler voksen tematikk som forhold, utroskap, og sex - temaer som sjeldent blir håndtert med noe dybde i spillmediet. Hør ukas episode for å finne ut hvorfor vi liker «Catherine Full Body» så mye som vi gjør!

Denne ukas episode er også litt spesiell, fordi vi satt av en halvtime til å svare på lytterspørsmål fra sosiale medier. Det kom noen virkelig gode spørsmål som skapte diskusjon på showet og vi syns eksperimentet var ganske vellykket. Si gjerne fra hvis vi skal fortsette med et sånt segment.

I ukas Topp 5 tok vi for oss cyberpunk-verdener i spill, hvor vi fant de som vi mener er de fem beste. Det er kanskje noen på lista som du ikke har tenkt på på en god stund? Noen som husker «Syndicate»? 

Uansett, nyt episoden så snakkes vi neste uke! 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3