Derfor elsker vi «Dragon Quest Builders 2»

Herlig skaperglede gjør spillet til en av våre favoritter hittil i år. Her er ukas Rad Crew-podcast.

25. juli 2019 11:20

(PressFire.no): «Dragon Quest»-hovedserien fikk et fantastisk spill i fjor med «Dragon Quest XI», men serien er også kjent for å ha noen interessante spinoffs: Fra «Heroes» til «Rocket Slime», og nå på PS4 og Switch: «Dragon Quest Builders 2». Og spillet er en triumf når det gjelder å legge til rette for morsom bygging og crafting, men litt enklere og litt mer strømlinjeformet enn spill som «Minecraft».

Men spillet har enda mer å by på enn bygging: Du får også servert en klassisk historie som serien er kjent for, og et kjempemorsomt manus med herlige rollefigurer som du faktisk blir litt glad i. Dette er nok mye takket være en veldig god oversettelse. Hør episoden for å finne ut hva annet som gjorde oss forelska i dette spillet!

Aleksander på sin side har grundig testa andre sesong av «Apex Legends» og finner mange smarte valg fra utviklerne som han tror vil forlenge levetida til spillet, selv om det kanskje aldri vil nå de høydene det hadde rett etter lansering.

Det har ikke manglet på spill å spille mens vi hadde pause! Vi kommer også innom den fabelaktig gode raceren «F1 2019» denne episoden, samt «Final Fantasy XIV» som igjen er høyaktuelt med ny ekspansjon. Og Are har i tillegg plukket opp 2009-klassikeren «Deus Ex: Human Revolution» igjen i et forsøk på å slukke «Cyberpunk 2077»-tørsten.

Vi har også selvsagt et nyhetssegment med alt som har skjedd de siste par ukene (blant annet enn lettere og tynnere Nintendo Switch), men før det begynner vi showet med en Topp 5-liste over de verste spill-bugs noensinne, hvor noen av dem ødela mer enn bare spillet og kunne få katastrofale konsekvenser for den som opplevde dem.

Snakkes i neste ukes episode, folkens!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3