Derfor bør alle oppleve «Final Fantasy VII Remake» på egenhånd

Selv om du kjenner originalen godt. Her er ukas episode av Rad Crew!

18. april 2020 17:38

(PressFire.no): Ahh, Tifa. Vent hva snakket vi om? Åja, det er en ny episode av Rad Crew! Denne gangen måtte vi nesten ta for oss, i dybden, det nyeste spillet fra Square Enix. En remake som nesten ikke burde eksistere, men nå er den her: «Final Fantasy VII Remake».

Med oss på laget har vi Christer Breisnes Runde som sikkert noen lyttere kjenner fra tidligere episoder, samt nå avdøde «NerdCast» (RIP!). Han er livslang fan, og hvis noen trenger mye for å blidgjøres er det han! Hva syntes han, og vi, om spillet? Hør episoden for å finne ut.

En ting er sikkert: Du må oppleve det selv, samme hvor godt kjent du er med originalen. Tro oss på det.

Pluss: Som om ikke det var nok «Final Fantasy», tar vi også for oss de beste spinoffene i serien i ukas Topp 5-liste. Og det mangler ikke på dem! Men vi klarte å samle opp de vi mener er absolutte must å spille, selv om minst ett av dem er veldig vanskelig å få tak i nå.

OBS! Helt på slutten av showet har vi en halvtime spoilerprat der vi fritt diskuterer valgene som er tatt i «Final Fantasy VII» remake, så slutt å hør før det punktet hvis du ikke har spilt spillet ennå!

Også har vi en konkurranse: Hvis du klarer å identifisere lyden i pausesegmentet - email oss på email@radcrew.net og fortell hva den er for noe, og du er med i trekningen av en fysisk kopi av remaken alle snakker om!  

PS: Rad Crew vil selvfølgelig fortsette som før under pandemien. Vi ber om tålmodighet for enkelte tekniske utfordringer mens vi tilpasser oss. Så fort vi kan være tilbake samlet i studio, vil vi såklart gjøre det.  

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3