Derfor bør du sjekke ut «What the Golf» omgående

Vi kødder ikke! Her er ukas episode av Rad Crew-podcasten.

3. september 2020 19:12


(PressFire.no): «What the Golf» er et kreativt og herlig spill som hele tiden liker å kaste skruballer på deg (det er et golfbegrep sant?) og vi snakker om det i ukas episode.

Spillet leker med sjangere, perspektiver, fysikk og alt mulig for å hele tiden overraske deg, og det kan minne litt om hva Valve gjorde med «Portal» eller den bunnløse kreativiteten i nivådesignet i et Nintendo-spill.


I tillegg snakker vi, i lys av nyheten om at selveste Ronald Reagan dukker opp for å sende deg på tvilsomme oppdrag i nyeste «Call of Duty Black Ops», om de fem beste president-cameoene i spillhistorien. Husker du hvor JFK dukka opp? Hør episoden for å finne ut!


Pluss: Nvidia satte nettet i fyr og flamme med sine skjermkort-kunngjøringer, og vi prøvde febrilsk å få oversikten mens ting ble annonsert under opptaket av episoden. Tilgi oss kaoset denne gangen!


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3