Derfor bør du ikke skippe «Citizen Sleeper»

Henter inspirasjon «Disco Elysium» og «Blade Runner». Her er ukas Rad Crew!

24. august 2022 18:05

(PressFire.no): Vi er i scifi-hjørnet i ukas episode og snakker om «Citizen Sleeper», en visuell roman som kombinerer RPG-mekanikker med en fortellerstil som til forveksling ligner på det fritt flytende og dynamiske narrativet i «Disco Elysium». Det er ute på GamePass, sjekk det ut!

Stian på sin side spiller «Coffee Talk», et spill der du skal servere kaffe og høre på folks problemer.  

I ukas Topp 5 liste snakker vi om spillserier som vi ikke har hørt fra på veldig lenge, og lurer på om vi noensinne får nye spill fra dem. Hvor blir det av et nytt «SSX» eller et nytt «Castlevania», hæ? Og ja vi vet at Konami nesten har meldt seg ut av spillbransjen, men det er lov å håpe.

Vi rakk ikke spille inn episoden før startskuddet på Gamescom gikk, så det får bli neste uke – men det manglet likevel ikke på spennende nytt.

Foruten PSVR2-slippdato fikk vi også litt informasjon om at Weta Digital skal lage et spill basert på «Ringenes Herre», og vi trekker paraleller til da Lucasfilm begynte med spill på 80-tallet. Og vi vet alle hvordan det gikk (det gikk veldig bra).

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3