Derfor bør du ikke gå glipp av «Yakuza: Like a Dragon»

Det nyeste spillet i serien til Sega er fantastisk. Her er ukas Rad Crew podcast!

7. januar 2021 20:38

«Yakuza»-serien har blitt en av Segas beste satsinger de siste 20 årene, og en av hjørnesteinene i virksomheten deres etter at de slutta å lage egen maskinvare. Og med god grunn, spillene er helt sjef - og det nyeste er et av de beste hittil.

Men kan jeg hoppe rett inn i det syvende(?) spillet, spør du deg selv kanskje. Svaret er et utvetydig «JA», og du kan høre på ukas episode hvorfor. I tillegg til å være en slags myk reboot, har spillet snudd opp ned på alle kjernemekanikkene sine på en herlig måte. Det er mer som et urbant «Dragon Quest» denne gangen, og JRPG-innflytelsen er sterk hele veien.

I tillegg snakker vi om ukas nyheter, selv om det har vært litt tørke på spillnyhetsfronten - og tar for oss hvilke andre ting vi har spilt i romjulen. For min egen del er det ikke rent lite: Min Xbox Series X har nesten ikke vært skrudd av mens jeg har utforsket alt det vidunderlige som er å oppdage på Gamepass-tjenesten.

Nyt showet, så snakkes vi med en GOTY-episode neste uke, folkens!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3