- Den nye gullstandarden for retrosamlinger

«Atari 50» er blant temaene i ukas episode av Rad Crew

1. desember 2022 15:30

(PressFire.no): Det er litt på tide at Atari sin rolle i å skape det mediet vi alle er glad i blir anerkjent med en samling av noen av de beste spillene deres, og «Atari 50» er nettopp en slik samling.

Ikke bare får du en rekke spill med i pakken, men den fungerer også som et museum med intervjuer, bakhistorier og mye mer. Det er en godtepose for alle som er interessert i spillhistorie, og vi tør påstå det er den nye gullstandarden for denne typen utgivelser. Hør episoden for å få våre inntrykk av samlingen!

Vi snakker også om skrekkspillet «The Quarry», der Supermassive følger opp sitt «Until Dawn» med enda en tenårings-slasher. Vi stusser en del over noen tekniske ting, men ellers er dette en artig opplevelse for oss som liker cheesy B-filmskrekk i spillform.

Ukas Topp 5 er litt apropos den nye «WoW»-ekspansjonen, hvor vi snakker om fem MMOer som gjorde et ærlig forsøk, men ikke klarte helt å vippe «World of Warcraft» av tronen.

Snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3