- Den gode rollespillfølelsen er tilbake, på tross av Early Access-bugs

Der andre har feilet lykkes «Baldur's Gate 3» til de grader. Dette lover bra.

15. oktober 2020 20:31

(PressFire.no): Ja «Baldur's Gate 3» er i såkalt Early Access, og det er ganske buggete. Men likevel, magien er i høyeste grad tilstede og har tent rollespill-ilden i både Yngvil og meg i denne episoden. Vi har lengta etter et rollespill som ga oss godfølelsen fra gullalderen til Bioware, og her har vi definitivt noe som lover ekstremt bra.

Det sier noe at et spill som i dag er så fullt av bugs likevel imponerer oss, vi kan kan knapt vente på det ferdige produktet. Du, derimot, bør kanskje vente på det ferdige produktet men du kan glede deg til det som sannsynligvis blir et av de beste rollespillene noensinne. Vi kødder ikke.

Pluss: I ukas Topp 5 snakker vi om de tjukkeste konsollene noensinne. Alle disse konsollene har en BMI på over 30, og vi rangerer dem etter hvor mye de veier. Den tyngste vil kanskje overraske deg.

I tillegg snakker vi om overraskelses-hiten «Genshin Impact» som faktisk er et ganske kult spill, selv om kontroverser har oppstått rundt kinesisk sensur.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3