- Den beste versjonen av første «Borderlands»

Spillet holder seg godt på grunn av et smart stilvalg i 2009. Her er ukas Rad Crew.

11. april 2019 12:36

(PressFire.no): Det er utrolig at det har gått ti år siden «Borderlands» først kom ut på PC, PS3 og Xbox 360. Det er likevel en glede å kunne konstatere at den nye «Game of the Year Edition» (hvilket år?) er bevis på at spillet holder seg veldig godt. Den inneholder også alt av utvidelser og kjører mye bedre på de nye konsollene.

Så ja, det er helt klart den beste versjonen, og vi snakker om den i ukas episode av Rad Crew. Vi diskuterer også både diktator-simulatoren «Tropico 6» og Bethesdas første forsøk på å lage et «Elder Scrolls» til smarttelefoner, nemlig «Elder Scrolls: Blades».

Yngvil har testet «Blades» og kan rapportere at jo, det er et gratis mobilspill på godt og vondt. Men er det likevel noe der å like for fansen? Hør episoden for å finne ut! 

Pluss: Hvilken «Tetris»-brikke er best? Vi gjør den definitive kåringen i ukas Topp 5-segment, og svaret vil kanskje overraske deg! Eller ikke.

Ellers snakker vi også om trøbbelet innad i «Bioware» som Kotaku har rapportert grundig på. Trøbbel som har ført til et uferdig «Anthem», sykemeldinger, og stressende arbeidsforhold. Og hva skjer med «Dragon Age 4»?

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3