«Dead Rising» var ikke det samme uten Frank West

Nå er han tilbake. Vi snakker om «Dead Rising 4» i ukas Rad Crew-episode.

8. desember 2016 19:12

(PressFire.no): Vi mener at Capcom sin andre zombie-serie alltid har vært best når den har den bitre og middelaldrende fotojournalisten Frank West i hovedrollen, og det viser seg at «Dead Rising 4» fortsetter den trenden. Stian har nemlig tilbrakt mye tid i Willamette kjøpesenter, og er storfornøyd med det nyeste spillet i serien. Frank West er bitrere og mer lei av zombiene enn noensinne. Kjempekos!

Inger Lise på sin side har spilt «Watch Dogs 2», og hvis det var en serie som hadde godt av å riste av seg selvhøytideligheten og skaffe seg en sans for humor, så var det nettopp denne. Med mye mer likandes rollefigurer og en mer levende setting har spillet klart å bli det det første spillet burde vært i utgangspunktet. 

I ukas Topp 5-liste handler det om vinterlandskap i spill. Det er en slags «del 2» av en Topp 5 vi gjorde for et par år siden, der vi snakker om de beste snø-brettene. Her er den oppdaterte versjonen av lista. Gjett hvilken kvinnelig arkeolog sitt spill som får en plass denne gangen? 

I nyhetene snakker vi om alle de store greiene som kom ut av Video Game Awards og Playstation Experience. Vi klarer ikke skjule vår glede over mer «Uncharted» etter at fireren imponerte oss voldsomt, og et nytt «Last of Us» er minst like spennende.  

Are og Jostein fortsetter med «Final Fantasy XV» holder spillet seg bra når det passerer 20 timer spilletid? Hør for å finne ut! 

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3