De største lekkasjene i spillhistorien

Skuta har sprunget lekk i ukas episode av Rad Crew-podcasten!

30. april 2020 17:45

(PressFire.no): Ai ai ai, store deler av The Last of Us 2 lekket til nettet. Men det har vært mange lekkasjer før den, og vi tar for oss de aller beste (verste?) i spillhistorien i ukas episode av Rad Crew.

Du husker kanskje at hele slutten til «Starcraft 2: Heart of the Swarm» ble sluppet på nettet måneder før ekspansjonen til det spillet kom ut? Vi forteller om den og fire andre i episoden, så trykk på den play-knappen.

Pluss: Ukas nyheter, deriblant den tidligere nevnte lekkasjen av både videosnutter og storydetaljer fra «The Last of Us 2». Påvirket det Sony sin avgjørelse om å gi det ut allerede i Juni? Det får vi kanskje aldri vite.

Vi snakker også om «Star Trek Bridge Crew», det utrolig skuffende «Cloudpunk» og Stian sine erfaringer som lastebilsjåfør i «Mudrunner». Stian sine lovord ga meg lyst til å prøve det nye spillet «Snowrunner» som er ute denne uka.

Vi går også gjennom ukens nye releases, hvor «Streets of Rage 4» kanskje er høydepunktet. Hvor kult er det ikke å få en oppfølger i 2020 til en elsket serie fra tidlig 90-tall? Det skjer ikke ofte.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3