De kalte spillet sitt hva-for-noe?

Ukas Rad Crew tar for seg noen ganske skitne spilltitler.

28. april 2022 17:06

(PressFire.no): Du er snart ferdig med spillet ditt og skal lansere det på markedet. Du har gjort markedsundersøkelsene, du er klar til å gi spillet en catchy tittel. Men så ender du opp med å gi spillet ditt en så skitten tittel at du ender opp på ukas Topp 5-liste i Rad Crew. 

Fra «Ball Breakers» til «Nuts & Milk», dette er spillene som høres dirty ut men der spillene faktisk er ganske uskyldige. Vel, alt er relativt, noen av dem er kanskje ikke så uskyldige.

Vi kommer såklart også innom ukas spillnyheter, hvor det virker som Sony faktisk endelig tar spillbevaring på alvor og har opprettet en egen avdeling for nettopp dette.

Og til slutt: Jeg har dilla på raiding i «Final Fantasy XIV Online», og vi snakker om det utrolig søte spillet «Turnip Boy Commits Tax Evasion» som tross tittelen er en ganske artig blanding av «Zelda» og «Stardew Valley»

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3