Er dette de fem beste Kickstarter-spillene hittil?

Sånn apropos «Shenmue 3»: Vi prøver å velge de beste av de beste i ukas podcast.

6. desember 2019 15:00

(PressFire.no): Folkefinansieringsnettstedet Kickstarter har gitt oss mange suksesser i mange typer medier, men det er også plenty av kontroverser. Denne uka derimot skal vi fokusere på solskinnshistoriene og snakke om det vi mener er de fem beste spillene som har blitt i alle fall delvis finansiert gjennom Kickstarter.

På sitt beste er Kickstarter et sted hvor spill som ellers ikke ville fått finansiering kan få en sjanse til å leve. Se bare på «Shenmue 3» som nettopp kom ut, hadde dette spillet hatt en sjanse i havet til å bli utgitt hvis ikke Yu Suzuki tok det til en folkenfinansieringsplattform? Vi tror ikke det!

I ukas spillnyheter kommer vi såklart innom «Resident Evil 3», som alt tyder på skal komme ut i nyversjon ala 2-eren i løpet av neste år. Vi snakker om våre forhåpninger for denne oppfølgeren, og uttrykker vår glede over at Capcom er tilbake på topp blant de beste utgiverne i verden etter at de slet med å finne seg selg i forrige konsollgenerasjon - med unntak av «Street Fighter», kanskje.

Når vi snakker om veldedighetsstreamen vår fra lørdag, så kan vi takke den streamen for at vi i fellesskap oppdaget det helt supre slåssespillet «Gang Beasts», som vi snakker litt om i denne episoden.  På den andre enden av skalaen spilte vi kalkunen «American Idol» på Game Boy Advance, et av de verste og morsomste spillene noensinne laget.

Pluss: Av en eller annen grunn kommer vi innom «Bionic Commando» fra 2009, huleboer-trenden på 90-tallet som ga oss spill som «Chuck Rock» og «Bonk».    

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3