De beste Peach-spillene

På tide at vi gir henne respekten hun fortjener.

13. april 2023 11:45

(PressFire.no): Selv om en alltids kan diskutere hvorvidt Peach kom til makten på demokratisk måte eller hva slags mandat hun har til å styre soppriket, kan ingen nekte for at hun er et ikon og en av de mest gjenkjennelige spillkarakterene i historien.

I ukas episode snakker vi om de fem beste spillene der du kan spille som Peach, og hvorfor Nintendo burde lage en oppfølger til DS-klassikeren «Super Princess Peach». Hun fortjener det!

Apropos Nintendo: Vi snakker også om ukas spillnyheter hvor spillutgiveren og maskinvareprodusenten har blitt pålagt av EU å tilby reperasjoner på sine JoyCon-kontrollere i all overskuelig fremtid. Den svir litt i lommeboka, men vi tror Nintendo klarer seg gitt.

Vi har også hatt et gjensyn med fantastiske «Horizon: Forbidden West» i påvente av ny story-DLC, og dypdykket ned i «Trails of Cold Steel» fortsetter.

Her er to timer med Rad Crew, akkurat slik du liker det, baby!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3