De beste Sega Mega Drive-spillene noensinne

Den nye samlingen på Steam, PS4 og Xbox har spill du ikke må gå glipp av. Her er Rad Crew!

31. mai 2018 15:26

(PressFire.no): Vi begynner ukas episode med en forrykende Topp 5-liste over de beste spillene som er tilgjengelig på den splitter nye retrosamlinga «Sega Mega Drive Classics» som nå er ute på PS4, PC og Xbox. 

Som gamle SEGA-fans elsker vi å mimre litt om den magiske 16-bit konsollen som en kort stund gjorde det japanske selskapet til kongen av dataspill. Vi kommer innom blant annet «Gunstar Heroes» og det mega-ambisiøse «Phantasy Star IV». Hør episoden for å vite hvilke andre vi kårer til de beste! 

Pluss: hva i svarteste helsike er det som skjer med «Star Citizen»? Det er et spørsmål vi stiller hverandre med jevne mellomrom. Men denne gangen begynner det å bli ganske latterlig, da utvikleren tilbyr spillere å kjøpe alle romskipene i spillet for 27 000 dollar.

Vel og merke må du først ha punget ut 1000 for å få den muligheten, og det hører jo såklart med til historien at spillet fremdeles ikke er ute. Moro å betale for luft? Så hva skjer egentlig, Chris Roberts? Og hvor blir det av singleplayeren med Gary Oldman og Gillian Anderson - den må jo ikke være så vrien å ferdigstille?

Vi har også spilt enda mer «Detroit: Become Human» og utforska mange kriker og kroker i spillets labyrinth av valg og storylines. Det er rett og slett vanvittig kult, og Quantic Dream har levert sitt beste spill hittil! Vi er ganske samstemte i hele redaksjonen.

Ellers kan vi jo nevne at planen er å streame alle fremtidige episoder på Twitch - noe vi begynte med denne gangen. Så får vi se hvor det bringer oss. Mange kjekke spørsmål kom inn underveis, og vi prøvde å besvare dem så godt vi kunne!  

iTunes — RSS-feed — Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3