- «Champions' Ballad» gjør et fantastisk spill enda bedre

Vi snakker «Zelda»-DLC og Game Awards i ukas Rad Crew.

14. desember 2017 22:30

(PressFire.no): Det er ingen tvil om at «Breath of the Wild» er et av årets beste spill, og den nye DLC-pakken gjør det enda bedre mener Are. Og du kan kjøre motorsykkel i Hyrule! Hør episoden for å finne ut hvorfor vi mener alle bør spille denne «Champions' Ballad».

Vi så også på Game Awards forrige uke og tar for oss en del av nyhetene derfra. Og ja, vi snakker selvsagt om stuntet til herlige Josef Fares som brøt med scriptet fordi han var så entuasistisk om spillet sitt. 

Denne uken kårer vi dessuten de fem største og beste spilloverraskelsene vi fikk i året som gikk. Spillene som kom nesten ut av intet og imponerte oss. «Sonic Mania», for eksempel! 

Vi har også spilt «Xenoblade Chronicles 2» som føles veldig gammeldags i et år der Persona 5 kom ut. Det er nesten som å reise tilbake i tid til midten av forrige tiår, et veldig konservativt JRPG.   

Nye spill som omtales denne uka:

«Xenoblade Chronicles 2»
«Zelda: Champion's Ballad»

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3