CD Projekt Red er ikke de første til å bli hacket: Her er fem andre

Vi ser tilbake på noen av de største hackerangrepene innen gaming i ukas Rad Crew-podcast.

11. februar 2021 18:41

(PressFire.no): Fra «Half Life 2»-lekkasjen til den infamøse megahacken av Playstation Network i 2011: Spillhistorien er full av hackerangrep, og de blir vanligere og vanligere. I ukas podcast ser vi tilbake på noen av de største.

Noen ganger er det spilldata som lekkes, andre ganger er det kundedata på avveie. En ting er i alle fall sannsynlig: Det kommer til å skje oftere og oftere.

Men det er ikke bare alvorlige tema i ukas episode - Ida har begitt seg ut på sin aller første gjennomspilling av SNES-klassikeren «Chrono Trigger» som en del av det hun har døpt sitt «Year of the JRPG». Vi andre er litt misunnelige siden hun kan oppleve det for første gang.

Jeg på min side snakker om «Genshin Impact», et spill jeg er håpløst hekta på. Det er nesten farlig vanedannende, men sykt godt designet.

Vi får også besøk av Herman Lilleng som har laget flere spinoff-podcaster på Rad Crew-nettverket, og han minner oss dessverre om noe vi helst skulle glemt for alltid: «The Cat Mario Show», et ganske creepy dukkeshow fra Nintendo som ble lansert i forbindelse med Super Mario 3D World i 2013.

Snakkes neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3