- Buggete som fy, men utrolig moro

Vi snakker om «Playerunknown's Battlegrounds» i ukas Rad Crew

18. mai 2017 15:40

(PressFire.no): Av og til bidrar faktisk bugs til at spill blir mer moro. Dette er definitivt tilfellet med «Playerunknown's Battlegrounds» i følge Are, som har brukt litt tid på det såkalte Early Access-spillet der du lander på et område uten våpen og må overleve mot mange andre spillere. Det er kaos, men det er akkurat sånn han liker det! 

I ukas Topp 5 snakker vi om den sjeldneste enhjørningen, nemlig spill som er basert på filmer...som er basert på spill. Det stemmer, spill som ble gitt ut sammen med en film som i seg selv var en filmatisering av et spill. Bare én av dem er faktisk noe bra i det hele tatt, men det er et morsomt tema å diskutere.

Vi diskuterer også 2014-spillet «Alien Isolation» som Stian har hoppa inn i litt senere enn oss andre, pluss litt mer «Prey».

Vi har både gode og dårlige nyheter denne uka. IO Interactive sliter, og vi lurer litt på hva som vil skje med «Hitman»-serien. Og som om ikke det var nok denne uka: «Mass Effect» går også en uviss fremtid i møte. 

Men en gladnyhet fikk vi også plass til: «Elite Dangerous» kommer på PS4, og vi diskuterer våre forhåpninger for spillet med tanke på VR-støtte og kraften i PS4 Pro. 

Til slutt, i anledning nasjonaldagen, deler lytterne sine favoritter blant norske spill. Det var moro å få en påminnelse om at «Oslo Børs» faktisk var en ganske populært Commodore-spill her til lands.

iTunes-link -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3