- Beste siden «Gears of War 2»

Kampanjen i «Gears 5» er den beste serien har hatt på 10 år. Her er ukas Rad Crew-podcast.

19. september 2019 11:32

(PressFire.no): I «Gears 5» er det ingenting som «grinds my gears» som Peter Griffin sier. Det er ikke bare et usannsynlig lekkert spill, visuelt sett. Det har også seriens mest spillbare og gøyale historiedel siden toeren, som kom ut for veldig mange år siden.

Noen som føler seg gamle? For det gjør vi. Uansett: Du kan også spille som Batista i Horde Mode.

Med Kait (som også er med i «Gears of War 4») som ny hovedperson, imponerende variasjon i miljøer og kampscenarier, og ikke minst en interessant historie som avslører ting om både fortid og nåtid på planeten Sera, leverer «Gears 5» det jeg personlig som fan håpet på, og mye mer. Der fireren skuffet litt, er femmeren i storform! Herlig comeback fra utviklerne i The Coalition.

Pluss: «Borderlands 3» er visst veldig bra ifølge vår egen Stian Askeland, som har tilbrakt mange timer med spillet. Glem kontroversene rundt spillet og Randy Pitchford; den nye turen innom spillet som nærmest oppfant «looter shooter»-sjangeren er vel verdt pengene ifølge Stian!  

Vi tar også for oss «Greedfall», et spill som mange har håpt kan bli en arvtager etter den typen spill som «Bioware» pleide å lage før de laget fiaskoen «Anthem». Hør hva Yngvil har å si om det i ukas episode! 

Men før alt det har vi som vanlig en Topp 5-liste, og denne gangen handler den om de beste politifolkene i spillhistorien! Og ja, Leon S Kennedy er såklart på lista siden han er fantastisk og vi elsker ham for alltid <3.

Og i nyhetene: Nintendo vil at du skal trene mer i Ring Fit Adventure. Men vil du? Kos dere med showet, så snakkes vi neste uke.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3