Er «Super Mario Odyssey» virkelig bedre enn «Galaxy»?

Vi diskuterer «Super Mario Odyssey» i ukas podcast, og blir ikke helt enige.

2. november 2017 19:25

(PressFire.no): Endelig er «Super Mario Odyssey» her og vi kunne stort sett ikke vært mer fornøyd med det. Spillet går litt vekk fra det lineære designet i «Galaxy»-spillene, og tilbake til den grandiose åpenheten i både «Super Mario 64» og «Sunshine». Det inviterer til utforsking og er stappfullt av herlige referanser til Mario sin fortid.

Spillet er en ren Mario-fest og en fornøyelse og spille, og Are mener det har det beste kontrollsystemet kanskje i noe 3D-spill noensinne. Det er i alle fall super-presist og kjempemoro å leke seg med alle Mario sine ferdigheter, for ikke å snakke om hatten du kan kaste på ting for å ta direkte kontroll over fiender.

Inger Lise har begynt på «Assassin's Creed Origins», og selv om hun savner litt flere klatremuligheter i Egypt syns hun spillet setter opp ting på en veldig lovende måte. Hun liker også å ri på kamelene i spillet, noe som ledet oss til å diskutere hvorvidt dette faktisk er eneste spillet der det er mulig å ri kameler.  

Vi snakker også «Wolfenstein: The New Colossus», et spill som ikke bare handler om å skyte nazister i fjeset. Det handler om så mye mer, og har samme historie-dybden som fikk oss til å elske forgjengeren. Frau Engel fortsetter å være tidenes skumleste spillskurk. Vi kommer tilbake til «Assassin's Creed» og «Wolfenstein» neste uke!

I ukas Topp 5 snakker vi om «Stranger Things», men helt spesifikt snakker vi om alle spillreferansene i serien. Mye snacks for retro-entusiaster der.

Spill som omtales denne uka:

«Super Mario Odyssey»
«Wolfenstein: The New Order»
«Assassin's Creed Origins»

Husk at vi deler ut en SNES Classic Mini! Stikk til Radcrew.net og sjekk hva som er greia!

iTunes -- RSS-feed -- Direkte nedlasting

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3