Derfor har «Halo Infinite» det beste gameplayet i hele serien

Halo er tilbake, og vi snakker spoilerfritt om kampanjen i ukas episode.

9. desember 2021 12:45

(PressFire.no): «Halo» for meg er ikke bare en vanlig spillutgivelse, det er noe jeg holder omtrent like høyt som et nytt «Mario» eller «Zelda». Og «Halo Infinite» innfrir på de viktigste tingene, selv om jeg har noen små reservasjoner når det gjelder historien.

Å spille «Halo Infinite» er en fryd, og seriens velkjente gameplay har fått noen nye tilskudd, ikke minst gripekroken som åpner ting opp på en herlig måte. I ukas episode går jeg i dybden på hva jeg likte, og hva jeg kanskje ikke likte like mye, med «Infinite» sin drøye 11 timer lange kampanje.

Men det er ikke alt! Vi tar også for oss snø-nivåer på Topp 5-lista, og selv om vi har gjort det temaet før så klarer vi faktisk å finne fem helt nye winter wonderlands i denne episoden.

Vi har også spilt «Kingdoms of Amalur» i påvente av den nye DLC-en som straks er ute, pluss «Outer Wilds»-ekspansjonen og «Skyrim Anniversary Edition». Og Stian i redaksjonen har latt seg sjarmere av flytte-simulatoren «Unpacking».

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3