Bergen starter nytt senter for spill, norske utviklere støtter Ukraina og NM i Gameplay går snart av stabelen

Hør ny Spillrevyen-episode her.

15. mars 2022 17:11

Denne uken fikk Norge et nytt kraftsenter for spill i Bergen. Spillrevyen hyller initiativet, og ser litt på alt det spennende som Bergen har klart å få til.

Flere norske spillstudio har gått sammen med utviklere fra hele verden om å bidra til en gigantisk pakke med rundt 1000 spill til inntekt for det ukrainske folket. I skrivende stund har itch.io sin Bundle for Ukraine samlet inn rundt 50 millioner kroner.

Og spillverdenen er berørt på flere måter av den grusomme krigen. Flere spill, som Stalker 2 og Advance Wars, er også forsinket eller satt på pause på grunn av konflikten.Dette og mye mer får du høre om i ukens episode av Spillrevyen med Lars Richard Olsen og Jon Cato Lorentzen.

Her snakker vi også om NM i Gameplay som nå mottar påmeldinger - og litt mer om hvordan det er å sitte i juryen til Spillprisen som går av stabelen samme dag som NM - 2. April.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3