- Auksjonene ødelegger for genuine samlere og retro-gamere

Noen tjener seg rike på retro-hype, men hvem? Her er ukas episode av Rad Crew.

26. august 2021 12:43

(PressFire.no): Når vi ser prisene som spill som «Super Mario 64» og «Super Mario Bros» selges for på auksjoner så klarer vi ikke la være å være skeptiske til hva som ligger bak. En nylig video av speedrunner Karl Jobst avslører også flere problematiske aspekter ved disse auksjonene.

Derfor var det naturlig å diskutere litt hvordan dette kan skade folk som samler ut av egen entusiasme og spillglede, og det gjør vi i ukas episode! Retrosamling går en mørk fremtid i møte hvis noen få skal bruke det som en arena for spekulasjon.

I ukas Topp 5 tar vi for oss fiktive spill i film og TV, nemlig spill som er en del av narrativet, men som bare er diktet opp for akkurat den filmen eller TV-showet. Noen som husker «Mortal Kombat»-parodien «Bonestorm» fra «The Simpsons»? Det er sånne ting vi snakker om. Et veldig gøyalt tema å dekke! Kommer du på noen vi glemte, så del dine egne favoritter i kommentarene.

Vi snakker også om «Road 96» og «The Forgotten City», to spill som begge er veldig unike og som du definitivt bør sjekke ut. Det sprøe er at «The Forgotten City» begynte som en mod til «Skyrim» og det viser jo bare hvor kreative moddere kan være.

Snakkes neste uke! 


Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3