- Årets største kalkun

Selv ikke Drizzt kan redde oss fra «Dark Alliance». Her er ukas Rad Crew-episode.

8. juli 2021 15:44

(PressFire.no): Den såkalt åndelige oppfølgeren til «Baldur’s Gate: Dark Alliance» som bærer samme navn bare med «Dungeons and Dragons» foran, er sammen med «Balan Wonderworld» en av de største spillkalkunene i 2021. 

Det er liksom nesten ingenting som klaffer i dette spillet, og i ukas episode går vi gjennom mye av det som er galt - selv om listen over egentlig er lengre. Gud bedre dette var kjipe saker.

Da er det bedre at «Mario Golf Super Rush» er ute og kan vaske vekk den smaken med et ganske artig golfspill med Mario og vennene sine. Det er ingenting veldig banebrytende her, men vi syns definitivt at «speed golf» modusen byr på mye av det flerspillerkaoset som Nintendo er så gode på.

Pluss: Du har hørt om det dyreste Nintendo-spillet. Nå skal du få høre om de aller billigste, der vi har trålet nettet i ukas Topp 5-liste etter de aller minst verdifulle NES-spillene på bruktmarkedet. Kjenner du igjen noen på lista?

Og ikke minst har Thomas, tilbake fra visitt på den gjenopplivede NerdAlert-podcasten, spilt Lego-spillet «Lego: Builder’s Journey» og latt seg sjarmere i senk av både den audiovisuelle presentasjonen men også den overraskende rørende historien spillet forteller.

Snakkes på en ny episode neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3