Åpner for å endre på juryordningen i Spillprisen

Og en professor snakker om «Pokemon Go».

15. februar 2021 11:19

(PressFire.no): I forrige uke kritiserte redaksjonssjef og daglig leder Erik Fossum i Pressfire at Gamer.no var utelatt fra juryen i årets utgave av Spillprisen. Nå sier arrangør Åse Kringstad i Virke Produsentforeningen til podkasten Spillrevyen at juryordningen kan bli annerledes til neste år.

I episoden møter du også redaksjonssjef Audun Rodem som blant annet forteller at han ble overrasket da han fant ut at Gamer.no ikke var del av årets arrangement. I podkasten får du også høre om hva han ønsker seg av Spillprisen i tiden som kommer, og hvilke ambisjoner Kringstad har for prisen.

Denne uken har Spillrevyen og programleder Lars Richard Olsen også besøk av NTNU-professor Alf Inge Wang som i forrige uke delte en sammenfatning av flere hundre forskningsrapporter som omhandler «Pokemon Go». Her forteller han litt om sine funn, hans vei inn i spillforskningens verden og mye mer.

Det hører med til historien at vi i Spillrevyen har fått oppdraget med å være konferansierer og lede utdelingen av prisene under Spillprisen.

Takk til deg som lytter, takk til alle som støtter oss på Patreon og takk til Martin Herfjord for musikk og jingler. Spillrevyen lages i samarbeid med Pressfire.

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3