- Dette er alt du kan ønske deg fra et ekte «Castlevania»

«Bloodstained» er fantastisk, og et ekte «Castlevania» i alt annet enn navnet. Her er ukas podcast.

27. juni 2019 11:18

(PressFire.no): Spilldesigneren Koji Igarashi er tilbake med et nytt Castlev...nei vent nå litt, det er faktisk «Bloodstained» som hadde stor suksess på Kickstarter for noen år siden.

Nå er det ute, og vet du hva? Det er faktisk det «Castlevania»-spillet som fansen har savnet siden det siste todimensjonelle spillet kom ut på DS for 11 år siden.

Om dette vil gi Kickstarter-plattformen ny giv, eller om det er dens siste hurra vet vi ikke, men dette spillet er hvertfall et kjærlighetsbrev til en sjanger vi har savnet veldig, veldig mye, og det er et utsøkt plattformspill på alle måter. Hør episoden for å finne ut hvorfor vi elsker det så mye!   

Men før vi kommer så langt, snakker vi om noen av de merkeligste slåssespillene noensinne i ukas Topp 5. Ideen om å snakke om dette kom da vi fikk vite om det slåssespill basert på Victor Hugos roman «Les Miserables»! Det er like crazy som det høres ut som. På showet snakker vi om den galskapen, og fire andre slåssespill du kanskje ikke har hørt om en gang?  

Vi snakker også om at EA har forgjeves forsøkt å få folk til å slutte å kalle det lootboxes, og Thomas er i studio for å snakke om det norske spillet «Draugen» fra Red Thread Games. Hør showet for å finne ut om det fenget ham!  

Pluss: Bernie Sanders mener spillutviklere bør fagorganisere seg, «The Last of Us 2» har en utgivelsesmåned, det er sannsynligvis en ny Switch-modell på vei, og mye mer!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3