- Aloy er en av de beste hovedpersonene i spill

«Horizon Forbidden West» står i sentrum av ukas episode av Rad Crew.

17. februar 2022 13:47

(PressFire.no): Bare fordi jeg anmeldte «Horizon Forbidden West» her på Pressfire betyr det ikke at jeg er ferdig med å snakke om spillet. Langt i fra! I ukas episode av Rad Crew er det derfor en lengre spoilerfri samtale om spillet og hva folk kan forvente seg av det, når det kommer ut i morgen.

En av tingene som har blitt tydelig for meg gjennom disse to spillene er at Aloy rett og slett er en av mine favoritt-hovedpersoner i dataspill. Hun er veldig godhjertet, men har også en sterk rettferdighetssans samtidig som hun føles som en ekte person. Mye skyldes nok Ashly Burch sin fremføring, hun og den rollen kan ikke separeres.

Ellers har vi en Valentine-relatert Topp 5-liste der vi spør det evige spørsmålet: Hvem er best å gå på date med i Mario-universet? De fem svarene vil nok overraske deg. Og nei Daisy er ikke på lista (sorry Daisy).

Vi snakker også om Nintendo-nyhetene som ble annonsert i den siste Nintendo Direct-sendingen, deriblant Kirby sin nye interesse for å stappe altfor store ting i munnen sin og gå, vi siterer, «mouthful mode».

Snakkes neste uke med ny episode!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3