- All skepsisen bare smeltet vekk

Det tok ikke lang tid før vi ble solgt på «Death Stranding». Her er ukas Rad Crew-podcast.

14. november 2019 12:42

(PressFire.no): Det er ikke ofte det kommer et storbudsjettsspill som gjør så mye nytt som «Death Stranding» gjør, og gjør det så bra.

Flere av oss gikk inn med en sunn dose skepsis, men etter hvert som Hideo Kojima sin postmannsimulator (ingen offisiell relasjon til 1997-filmen med Kevin Costner) ble den skepsisen erstattet med en nesten euforisk følelse av at alt bare klikker på plass.

Så jepp, vi bruker ganske mye tid denne uken på «Death Stranding». Mye har vært sagt om Hideo Kojima og hans forkjærlighet for lange monologer, filmsekvenser og filosofi som er på grensen til svada, men dette spillet må virkelig oppleves. Det spiller på han og hans team sine styrker, og viser veldig få av svakhetene.

Et av høydepunktene i spillet for oss er Troy Baker som «Higgs», en ond sadist med hodeskallemaske som ser ut som en slags sci-fi versjon av Skeletor. 

Pluss: Vi tar for oss spill som har indirekte flerspiller i ukas Topp 5-liste. Hva mener vi med det? Jo, inspirert av nettopp «Death Stranding» ser vi på fem spill som tar for seg flerspiller hvor du ikke direkte kan møte andre spillere ansikt til ansikt, men der du kan påvirke verdenen som andre spillere ser. Du vil skjønne mer når du hører episoden.

Vi ser også på den skuffende listen av lanseringstitler for Google Stadia og kan vel konstatere at foreløpig virker dette ganske labert.   

Og sist men ikke minst: De fiksa «Sonic the Hedgehog»! Men blir filmen noe tess? Vi ofrer filmen en aldri så liten tanke etter den nye traileren ble sluppet.

Nyt episoden så snakkes vi neste uke!

Hei! Vi trenger din hjelp - om du liker å lese spillstoffet vårt her, vurder gjerne å hjelpe oss direkte på Patreon, så kan vi fortsette med det. Takk <3